Expozitii

In ultimul timp lucrarile doamnei Violeta Lecca Balan au participat la o serie de expozitii in Bucuresti. Din care vom aminti aici cateva.

Sa o luam de la capatul dinspre viitor. Ultima expozitie a fost la Palatul Sutu weekendul trecut, „Barca cu panze” si „Pescari” au putut fi admirate doua saptamani.

Saptamana aceasta o parte din lucrari vor aparea pe acest site si va rugam sa le propuneti si la le votati pe Facebook pe cele care va plac mai mult spre  a fi alese pentru in viitorele expozitii. Pentru a fi la curent cu ultimele publicatii puteti intra in grupul Facebook sau puteti sa va abonati la RSS feed, in josul paginii sau pur si simplu prin email. Adresa dvs de email va fi gestionata de wordpress.com prin sistemul automat al site-ului. Veti primi doar anunturile la care v-ati abonat, noi doar publicam articole, lucrari noi si facem anunturi numai pe pagina de Facebook unde puteti deveni fan.

In anul 2009 a participat la o expozitie personala tinuta la Galeriile de Arta, in Bucuresti.

Expozitie de pictura Violeta Lecca Balan 2009

Expozitie de pictura Violeta Lecca Balan 2009

In 2012 doamna Violeta Lecca Balan a avut o prezenta mai complexa, cu pictura, grafica si sculptura, la Cercul Militar National, in Sala Ronda pina intre 7 si 27 iulie.

Violeta Lecca Balan  - Autoportret (gips lacuit)

Violeta Lecca Balan – Autoportret (gips lacuit)

O parte din lucrari sunt prezentate in galeria online cu vanzare FAD.ro sustinuta de mxhost si Future Art Design care ofera iubitorilor de arta posibilitatea de a sustine arta cumparand direct de la artist, fara nici un comision, lucrarile plastice.

Va invit sa urmariti pagina de Facebook pentru a primi invitatii la urmatoarele expozitii care vor avea loc in Bucuresti sau in tara.

Cu respect,

dr. Daniel Ganea

.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s